• E-Tahsilat

    E-Tahsilat Online Tahsilat Sistemleri işletmelerin internet ortamından müşterilerin kendilerine ait kredi kartlarını kullanarak tahsilat yapmalarını sağlayan bir sistemdir. E-tahsilat sistemine sahip bir firmanın kendine ait bir alan adı üzerine, Türkiye’deki tüm bankaların sanalpos alt yapıları ile entegre çalışabilen bir web sitesi kurulur. Bu web sitesinde, e-tahsilat ekranı birçok parametre ile çalışma şekliyle  firmaya göre özelleştirilebilir. Örnek olarak ana sayfada Logo ve site renkleri, eklenecek bilgi fotoğraflarından bayi gruplarının farklı ödeme setleri ile ödeme yapmalarına kadar esnek bir yapı sağlanır. Bu esneklik ile farklı sektördeki firmaların ihtiyaçları doğrultusunda hem program paket yapıları hem parametrik yapı ile e-tahsilat sistemini kurulmuş olur.
     
    Ödeme yapacak olan müşteri veya bayi kanal yapısının kullanıcıları önceden tanımlanmış ad ve şifreler ile E-Tahsilat sistemine girerek belirlediği tutar kadar ödemelerini gerçekleştirebilirler.
     
    Kullanılan Yazılım Teknolojileri en ileri seviyelerdeki teknolojilerdir.  Tüm cep telefonları ve tablet bilgisayarlarda çalışabildiği gibi yönetim panelleri ve sitenin ön yüz tarafı tüm işletim sistemi ve browserlarda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
     
    E-tahsilat kullanım alanları nelerdir?
     
    Türkiye’de hemen hemen her sektörün ihtiyacı olan E-tahsilat ödeme sistemlerine bayi kanal yapısı olan tüm firmalar kullanabilir. E-Tahsilat Tahsilat sistemleri istenirse tüm ticari programlar ile de entegre çalışabilmektedir.
     

Yukarı